Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem akárkik műtötték Gerát

Az ftc.hu tájékoztatása szerint nemrég kés alá feküdt a hónapok óta combhajlító izomsérüléssel küszködő Gera Zoltán, a műtétet pedig igazi szaktekintélyek végezték el.

50525

(Fotó: ftc.hu)

A finnországi Turkuban került sor a beavatkozásra, melyet Sakari Orava és Lasse Lempainen végeztek el, akik korábban foglalkoztak már a Milan, a Juve, a Barcelona vagy éppen a Real Madrid futballistáival is. David Beckham, Didier Deschamps, Marco Van Basten és Pep Guardiola is volt már páciensük, legutóbb pedig a Barcelona ifjú titánját, Ousmane Dembelét műtötték. Most a Fradi és az MLSZ együttműködésének köszönhetően sikerült Gerát a gondjaikra bízni.

“Ez egy bonyolult sérülés, Magyarországon ritkán operálják az effajta sérüléseket, ezért egy olyan helyre vittük a Zolit, ahol nagyobb tapasztalatuk van az orvosoknak ezen a téren. Hétfőn utaztunk ki, kedden volt a műtét, szerdán pedig már jöttünk is haza”nyilatkozta az esetről, dr.Pánics Gergely, a Fradi csapatorvosa.

Gera legutóbb egyébként július 30-án lépett pályára, Pánics szerint legközelebb jövőre láthatjuk majd, ha nagyjából négy hónapos rehabilitációja a várakozásoknak megfelelően halad.