Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga 2: továbbra is nyeretlen a Sevilla B! – Eredmények, Tabella

A spanyol bajnokság másodosztályában 11 forduló után még mindig nyeretlen – a mezőnyben egyedüliként – a Sevilla B csapata. Az andalúz gárda ezúttal legalább egy pontot szerzett a Real Zaragoza ellenében hazai pályán. Nézzük kicsit részletesebben a történéseket:

Jaime Mata 11 meccsen 10 gólnál jár a bajnokságban (Kép: ElDesmarque Valladolid)

A Sevilla B negatív szériáját hétről-hétre említjük. A sevillaiak tartalékcsapatán kívül valamivel jobban megy a Barca B-nek, mely egy fordulatos, négy gólt és egy kiállítást is hozó találkozón a listavezető Osasuna otthonából hozott el egy pontot. Ha már a listavezetőnél tartunk, a pamplónaiak mögött rosszabb gólkülönbsége miatt szorul a második helyre a Lugo, majd négy csapat következik egy -, kettő pedig két pontos hátrányból. Továbbra is áll tehát az a kijelentés, hogy egy-egy ponttal kisebb ugrást is lehet tenni a tabellán!
Említsük még meg szokás szerint Hidi Patrik csapatát, amely a sérült magyar középpályás nélkül győzte le magabiztosan, 2:0-ra a Sevilla B előtt kullogó Cordobát.

A forduló érdekessége még a számok nyelvén, hogy 4-szer is villant a piros lap, és ugyanennyiszer lett 2:2 egy mérkőzés végeredménye. A csapatok ezúttal kitettek magukért a góllövés terén, hiszen összesen 29-szer zörrent a háló. Ebben benne van a másodosztály gólfelelősének, a Valladolidban futballozó Jaime Matának az újabb, 10. bajnoki találata is!

A forduló teljes eredménysora:

A bajnokság állása: