Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Asensio: “Egy csapat vagyunk!”

A Real Madrid – Las Palmas elleni 3:0-ás győzelme alkalmával a madridiak második, nem akármilyen találatát jegyző Marco Asensio a találkozót követően készségesen állt az újságírók rendelkezésére.

(Kép: marca.com)

“Egy csapat vagyunk, így különösebben nem foglalkozunk azzal, hogy ki szerzi a gólokat! Így az is másodlagos, hogy éppen ki adja a gólpasszt. Éppen ezért mondhatjuk el magunkról, hogy egy irányba tartunk, egységesen!” – Kezdte gondolatmenetét a Real 21 esztendős játékosa.

“Örülök a gólomnak, ez megint egy nagy találat volt. Úgy látszik képes vagyok jól eltalálni a labdát. Hogy abban a pillanatban mi játszódott le bennem? Ha már éppen ott voltam, és jött a lepattanó, hát rálőttem azt, szerencsére jól eltaláltam!” – Folytatta jókedvűen Asensio, hozzátéve még, hogy bízik abban, hogy sok ehhez hasonló meccse lesz még a közeljövőben a Real színeiben. “Fontos, hogy az edző bízik bennem. Tisztában vagyok azzal, hogy nem lehetsz mindig kezdő játékos, így folyamatosan keményen kell dolgoznod. Még több ilyen mérkőzés, mint a Las Palmas elleni, abszolút jót tesz a megítélésemnek és persze a játékperceimnek is!” – Zárta mondandóját a fiatal játékos.