Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fradi: Balhé után

Közleményben határolódott el a Ferencváros ultracsoportja a Debrecen elleni találkozó szünetében történtektől. A klubbal együttműködve vizsgálják, mi is történt pontosan a B-szektor mögött.

18700435_ddf4672309d6f051c302bc7964957c40_wm

A balhé kezdete. – fotó: facebook.com

A rendőrség már a találkozót követően bejelentette, büntetőeljárás keretében vizsgálja a Ferencváros – Debrecen bajnoki szünetében történt verekedés, majd késelés ügyét. A klub határozottan elítélte az esetet, és szigorú büntetést szabhat ki az elkövetőre. A tábor visszatérése tehát nem sikerült a legfényesebben, mindazonáltal a „Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül” vezetése elítélte, és elhatárolódott a bűncselekménytől.

„Ahogy arról már a médiából értesülhettek, a Debrecen elleni mérkőzésen, a hazai szektorok mögött, az eddig bojkottáló szurkolói csoportoktól egyértelműen elkülöníthető szurkoló, összetűzésbe került szurkolótársaival, akik közül 3 embert a nála lévő 2db késsel(!) súlyosan megsebesített.

Egyetértünk azzal, hogy ilyen eseteknek nincs helyük a stadionokban és elhatárolódunk minden ilyen cselekedettől. A klubbal kötött megegyezés értelmében az esetet a közösen felállított bizottság vizsgálni fogja, és az előre lefektetett szabályok szerint el fog járni.

Az ügyben tudomásunk szerint a hatóságok is eljárást folytatnak. A sebesült szurkolótársainknak mielőbbi felépülést kívánunk!

Pakson találkozunk!

 Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül” – olvasható az SzSzJN kommünikéje az esettel kapcsolatban.

~GS~