Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coutinhót szívesen látnák a PSG-nél is

Philippe Coutinho ügye az átigazolási szezon lezártával sem fejeződött be, továbbra is jelennek meg hírek a jövőjével kapcsolatban. Most a PSG merült fel a neve mellett, miután honfitársa, Thiago Silva beszélt a Liverpool játékosáról. 

philippe-coutinho

Forrás: ibtimes.co.uk

A hétvégén is gólt szerző Coutinho kiválóan teljesít a Premier League-ben. Miután visszatért szezon eleji sérüléséből, azóta 3 gólt és 2 gólpasszt is szerzett az angol bajnokságban. Az elmúlt hetekben ismét felerősödött a pletyka, miszerint Coutinhóért ismét harcba száll a Barcelona, azonban a brazil játékos elmondta, hogy nagyon boldog a Liverpoolban.

A 25 éves középpályásért sajtóhírek szerint elkezdett érdeklődni a PSG is. Brazil válogatottbeli csapattársa, Thiago Silva egy nyilatkozatában arról beszélt, hogy egyáltalán nem bánná, ha egy csapatban játszanának.

“Nagyon sokat beszélünk Coutinhóval. Remélem, hogy a szezon végén, vagy akár még hamarabb meglep minket a PSG-nél. Remélem okos döntést hoz, és a következő évben velünk fog dolgozni. Ahogy Neymart is, őt is sok tanáccsal látom el, de ami a legfontosabb, hogy maga hozza meg az ilyen döntéseket.” – mondta a Telefoot című francia műsorban Thiago Silva.

A Paris Saint-Germain már így is több brazil játékost foglalkoztat, Thiago Silva és Neymar mellett Dani Alves, Lucas Moura és Marquinhos is a párizsi klub keretének a tagja.