Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„A PSG a legjobbak legjobbja”

A Bajnokok Ligája B csoportjában már lefutott a továbbjutás kérdése a nyolcaddöntőbe. Már csak nem biztos, hogy mi lesz a sorrend a Paris Saint-Germain és a Bayern München között. Eközben pedig a Celtic és az Anderlecht a harmadik, Európa-liga folytatást jelentő helyért harcol.

neymarVSceltic001

A szakértők szerint lehetetlen küldetés vár ma este a Celtic Glasgow együttesére. A skót sztárcsapat ugyanis a világ egyik legjobb keretével rendelkező klubjához, a Paris Saint-Germainhez látogat. A két csapat első csoportmeccsén sima, ötgólos párizsi győzelem született, így most sem lehetnek túl nagy elvárásai a zöld-fehérek szurkolóinak.

Brendan Rodgers-t manapság egyre többen sírják vissza a Liverpool kispadjára, ám az észak-ír szakember jelenlegi küldetése az, hogy újra skót bajnoki címre vezesse a Celticet, illetve, hogy a harmadik helyen zárjanak a csoportkörben, így biztosítva a tavaszi folytatást Európában. Természetesen egy mai meglepetés pontszerzés jól jönne a glasgow-iaknak, de erre alighanem még Rodgers sem számít igazán:

„Valószínűleg ők a legjobbak között is a legjobbak. A PSG nagyszerű esélyt kapott arra, hogy megnyerje a sorozatot. Minden poszton hihetetlen játékosai vannak, akik képesek a gólszerzésre is, mint Cavani, Neymar, Di María, Mbappé. Azt tesznek, amit csak akarnak, és bármelyik meccset megnyerhetik, ezt megmutatták a Bayern München ellen is, amely egy másik hihetetlen csapat.”

– zengett ódát a mai ellenfélről Celtic edzője.

Balogh József