Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldón múlhat Icardi szerződtetése

A „csak magabiztos” Ronaldo, aki nemrég begyűjtötte ötödik aranylabdáját, nem szeretné a Real Madridban látni az Inter gólvágóját. Sokkal inkább játszana egy olyan támadóval aki gólképtelen a Serie A-ban.

http://sempreinter.com/wp-content/uploads/2017/04/FBL-ITA-SERIEA-INTER-ACMILAN-DERBY.jpgRonaldón múlhat Icardi szerződtetése (Fotó: sempreinter.com)

Icardi remek formában van, 16 mérkőzésen 16 gólt szerzett eddig a Serie A-ban. Ronaldo azonban mégsem őt szerződtetné, hanem honfitársát Andre Silvat. A magabiztos portugál (bár elképzelhető, hogy Adre Silva is magabiztos) ugyanis úgy véli, hogy az öltözői hangulatnak nem tenne jót az argentin gólvágó. Azt pontosan nem tudni, hogy az ötszörös aranylasztis sztár miképp jutott erre a következtetésre, de a tények ellene szólnak. Silva eddig 9 mérkőzésen lépett pályára az olasz bajnokságban, de még nem tudott betalálni. Ezzel szemben az Európa-ligában remekel, 6 meccs 6 gól a mérlege. A fiatal támadót még a nyáron szerződtette a Milan. Ügynöke az a Jorge Mendes, aki Ronaldot is menedzseli (nem mellesleg jó viszonyt ápol a Királyiakkal). A Real a téli átigazolási szezonban 81 millió fontos ajánlatot tenne Icardiért, ám lehet Ronaldo más útra tereli Florentino Perezt. 

Mihók Richárd