Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Paulinho: “Azt mondták, vége a karrieremnek, erre most a Barcában játszom”

A spanyol bajnokságban szereplő Barcelona a nyáron igazolta le a kínai Kuangcsou Evergrande csapatátók Paulinhót, és eddig úgy tűnik, bevált a brazil középpályás. Pauilnho most erről nyilatkozott egy brit lapnak. 

c7a084be55464864ac6cd98b21a3cd5b

Forrás: tribuna,com

Paulinho 2013-ban érkezett Európába a brazil Corinthianstól, és két évig a Tottenham játékosa volt. Az angol bajnokság nem jött be neki, így a londoniak, jó pénzért eladták a kínai Kuangcsou Evergrande csapatának, ahonnan idén nyáron igazolta le a Barcelona. Paulinho karrierjét sokan temették, sőt azt sem tartották jó ötletnek, hogy a katalánok leigazolták, de a brazil játékos rácáfolt a kritikusaira: jelenleg 6 gólnál tart a spanyol bajnokságban, amivel ő vezeti a középpályások góllövőlistáját a szezonban. Paulinho most a The Guardiannak adott interjújában válaszolt azoknak, akik nem hittek benne.

“Nagyon sok dolog történt velem az elmúlt években, de semmin nem változtatnék. 2014 egy nagyon nehéz év volt a számomra, ahogy a 2015 is, amikor mindenki azt mondta, hogy vége a karrieremnek, pedig hat trófeát nyertem, és egy éven belül a brazil válogatottba is visszakerültem. Senki nem adott nekem esélyt, erre most ott vagyok a Barcelonában.”

Paulinho most az El Clásicón bizonyíthat, ahol minden bizonnyal nagy szüksége lesz rá a Barcelonának, mind a támadásokban, és mind a védekezésben.