Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Leicester végre befejezheti nyáron félbemaradt transzferét

A Premier League-ben szereplő Leicester City csapatának nem volt szerencséje a nyári átigazolási időszak végén, mivel egy néhány másodperces csúszás miatt nem tudták befejezni a portugál középpályás, Adrien Silva leigazolását. 

1514820333_409636_noticia_normal

Forrás: AS

A Leicester City már mindenben megegyezett a portugál Sporting CP csapatával Adrien Silva leigazolásáról, ám egy apró hiba miatt az üzlet nem jöhetett létre: a Premier League klub a transzferidőszak lejárta után 14 másodperccel adta be a hivatalos kérelmet, a FIFA szabályai viszont egyértelműek, így nem zárult le a transzfer, és hiába fellebbeztek, a nemzetközi szövetség elutasította a kérelmet. Silva azonban nem ment vissza a portugál alakulathoz, hanem maradt a Rókáknál, és velük edzette végig a szezon első felét.

A téli átigazolási időszakban viszont már semmi akadálya nem lesz az üzletnek, így Adrien Silva hamarosan hivatalosan is a Leicester játékosa lehet, és pályára léphet a Premier League-ben társaival. A 28 éves középpályás nagyon bizakodó a jövőjével kapcsolatban Angliában, amiről a Leicester hivatalos oldalának is mesélt.

“Természetesen pozitívnak kellett maradnom, mert a mi munkákban mindig lesznek ilyen hullámvölgyek. A csapattársaim nagyon kedvesek voltak velem, és mentálisan is nagyon sokat segítettek nekem a beilleszkedésben. nagy jövőt látok magunk előtt.”

Adrien Silva a Bourdeaux ificsapatában kezdte el a pályafutását 12 évesen, de nagyon hamar a Sportinghoz került onnan. Miután felkerült a felnőttcsapathoz, először kölcsönadták a Maccabi Tel Aviv csapatának egy évre, majd a coimbrai Academicának, de 2012 óta alapemberként játszott a lisszaboni alakulatban.