Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG vinné az angol csodagyereket! – sajtóhír

A Daily Mirror információi szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain szeretné leigazolni a hatalmas tehetségnek tartott, több poszton is bevethető angol ifjút, nevezetesen Ryan Sessegnon-t…

skysports-fa-cup_3866528

A brit napilap úgy értesült, hogy az Unai Emery által irányított Paris Saint-Germain 30 millió fontot adna Ryan Sessegnon játékjogáért cserébe. A sok oldalú futballistát óriási tehetségnek tartják, ami egyáltalán nem csoda, hiszen mindössze 17 esztendősen kétségtelenül a Fulham egyik vezéregyéniségének számít. Ahogyan már említettük, több poszton is bevethető, hiszen szélső védőként és középpályásként egyaránt megállja a helyét. 

Ryan Sessegnon az előző szezonban mutatkozott be a Fulham színeiben. Tehetségére már akkor rengeteg Premier League-ben érdekelt élcsapat felfigyelt, legkomolyabb állítólag a Tottenham Hotspur érdeklődött iránta. Az ifjú labdarúgó azonban végül tavaly nyáron a maradás mellett döntött. Nevelő együttesének színeiben ezidáig 51 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, melyek során 12 alkalommal volt eredményes illetve 7 gólpasszt osztott ki társai között. 

Németh Boldizsár