Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt Aubameyang Arsenalos sorsa

Mostanság egyre gyakrabban lehetett hallani arról, hogy az idén csak szenvedő Borussia Dortmund talán legértékesebb játékosa, a gaboni válogatott Pierre Emerick-Aubameyang akár az Arsenalban is folytathatja pályafutását.

aubameyang002

Annak ellenére, hogy a Dortmund a jó kezdés után a mostani szezonban mélyen a tudása alatt teljesít, nem sok panasz lehet Aubameyang hozzáállására. A gaboni sztárcsatár nagyon igyekszik kirángatni a gödörből szeretett csapatát, ám könnyen lehet, hogy már januárban eladja őt a Borussia.

Az Aubameyangért érdeklődőkből nincs hiány, állítólag főleg az angol klubok álltak be a sorba a kegyeiért. Ha hihetünk a piaci pletykáknak a legkomolyabb esélye a két liverpooli együttesnek van, bár az Arsenalról is több hír közölte a tapogatózást. Úgy tűnik, hogy az „Ágyúsok” mégsem az afrikai támadó megszerzésétől várnák az előrelépést. A pletykát ugyanis Wenger mester semmisítette meg:

„Ha Aubameyang az Arsenal célpontja lenne, akkor semmi értelme nem lenne az átigazolási politikánknak.”

– utalt arra a francia menedzser, hogy az Arsenal már így i rendelkezik két klasszis képességű befejező-csatárral Alexandre Lacazette és Olivier Giroud személyében.

Balogh József