Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Hazard egy feltétellel hosszabbítana?

A sokak szerint a Real Madrid legfőbb nyári célpontjának számító Eden Hazard saját elmondása szerint egyáltalán nem zárható ki, hogy Madrid helyett mégis Londonban marad és hosszabbít a Chelsea-vel.

(Kép: goal.com)

A Real Madrid felé kacsintgató Hazard kisebb meglepetésre legutóbb kijelentette, hogy akár maradna is a Chelsea együttesénél, ám ehhez az kell, hogy jó barátja, Thibaut Courtois is így döntsön.

“Igen!” – Vágta rá a választ Hazard a Mirror Football azon kérdésére, hogy elképzelhetőnek tartja-e, hogy mégis hosszabbít a Chelsea-vel.Ha Courtois is így tesz, én leszek a következő!” – Így Hazard, akinek szerződése egyébként 2020-ig érvényes a Stamford Bridge-en.

Ha már Hazard is Courtois-hoz (aki szintén Real-kiszemelt – a szerk.) igazodik… A belga kapusnak egy évvel korábban jár le a szerződése mint honfitársának. Ugyanakkor azt is tudni kell, hogy Courtois sem kapkod éppen az után, hogy új kontratust írhasson alá a “londoni kékekkel”. A hórihorgas kapuvédő sejtelmesen meg is jegyezte az Evening Standard-nak, hogy annyit tud mondani mint Hazard, aki “ha hosszabbít, akkor ő is így tesz majd.”

(…) Felkészül a Real Madrid? (…)