Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi játékosával erősítene a Liverpool! – sajtóhír

Korábbi játékosával erősítene az angol sztárcsapat…? A Tuttosport információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool a Gennaro Gattuso által irányított AC Milan kötelékébe tartozó Suso leigazolásában gondolkodik… 

hi-res-9589a938e70f98bec5e7b3e5a55efb83_crop_north

Suso 2010-2015-ig tartozott a Liverpool kötelékébe. A spanyol futballista nem kapott túl sok lehetőséget a vörösöknél, aki a 2013/2014-es idényben még csak ideiglenesen váltott csapatot, amikor is az Almeriához került kölcsönbe, majd 2015 januárjában már végérvényesen távozott a Liverpooltól. Suso ekkor igazolt át az AC Milanhoz, eleinte úgy tűnt, az olasz csapatnál sem fog megragadni, ám a Genoa színeiben nyújtott jó teljesítmények köszönhetően végül fordult a kocka. 

Suso kétségtelenül az AC Milan egyik, ha nem a legjobb játékosává vált az elmúlt 1-1,5 évben. Ékes bizonyítéka az előbb tett állításnak az, hogy tavaly novemberben bemutatkozhatott a spanyol nemzeti csapatban. Suso ezidáig minden frontot egybe véve 72 mérkőzésen lépett pályára az AC Milan színeiben, melyek során 14 alkalommal volt eredményes illetve 21 gólpasszt osztott ki társai között.

Németh Boldizsár