Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollandiából erősíthet a Napoli – sajtóhír

Az olasz Sky in Italy értesülései szerint a Serie A-ban szereplő SSC Napoli német szélsővel erősítené meg keretét, méghozzá az holland Ajax Amszterdam játékosával.

Ajax+Amsterdam+v+Legia+Warszawa+UEFA+Europa+EMtN9vx3gexx

Olasz sajtóhírek szerint a Serie A listavezetője az SSC Napoli  az Ajax Amszterdam német szélsőjét Amin Younes-t szeretné szerződtetni a téli átigazolási szezonban. A 24 esztendős játékos aláírásáért a hírek szerint a PL sereghajtója a Swansea is harcban áll. A játékos piaci értékét a mértékadó transfermarkt 6,5 millió euróra taksálja.

Younes a német Mönchengladbach nevelése, profi karrierjét is a német együttesben kezdte meg, 2011 és 2015 között összesen 65 mérkőzésen szerepelt a német együttes tartalék illetve felnőtt csapatában és ezalatt 4 gólt szerzett. A német szélső a 2014/15-ös szezont a Kaiserslautern együttesében töltötte kölcsönben majd a következő szezonban az Ajax szerződtette. Younes az amszterdami együttes színeiben mindeddig 97 mérkőzésen lépett pályára minden sorozatot tekintve és 17 alkalommal volt eredményes. A német szélső szerződése idén nyáron lejár, így az amszterdami együttes amennyiben pénzt szeretne látni a transzferből kénytelen már most télen értékesíteni egyik legjobbját.

A nap legfontosabb átigazolási híreit ITT olvashatják.

Forrás: Sky in Italy

O.G.