Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Neymar szerződésében nincs kivásárlási ár”

A napokban megjelent a hír, miszerint a Real Madrid megvásárolná Neymart, cserébe pedig Cristiano Ronaldo mehetne a PSG-be. A brazil játékos egyik ügyvédje most megerősítette, hogy a szezrődésében nincs kivásárlási ár, ami megkönnyítheti a tárgyalásokat a két fél között. 

1516274392_327413_1516277991_noticia_normal

Forrás: AS

Marcos Motta, Neymar egy jogi képviselője, aki a játékos szerződéseivel foglalkozik, a brazil Radio Globónak megerősítette, hogy miután a Barcelonából a PSG-hez igazolt, a szerződésében nem rögzítettek semmilyen kivásárlási árat. A párizsi klub egyébként a katalánok kontraktusában foglalt 222 milliós összeget fizették ki a brazilért.

“Garantálhatom, hogy Neymar szerződésében nincs semmiféle kivásárlási záradék, ahogy a teljesítménye és a góljai száma után sem fog kapni semmit.” – nyilatkozta Motta a brazil rádiónak.

A spanyol lapok szerint a Real Madridnál gondok vannak Cristiano Ronaldo és a vezetőség között, és felmerült Neymar leigazolása is. A kivásárlási ár hiánya megkönnyítheti a tárgyalásokat a királyi gárda és a brazil támadó között, így Florentino Perez elnök is egyszerűbben alakíthatja a feltételeket.