Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea rövidesen bejelentheti új csatárát és védőjét! – sajtóhír

A Premier League címvédője gyökeres átalakuláson megy keresztül Antonio Conte regnálása során, melynek csúcspontja a januári átigazolási időszak lehet. Egyre valószínűbb ugyanis, hogy Ross Barkley megszerzése után egy védővel, és egy klasszis csatárral is gazdagodhat a londoni alakulat…

conte_dzeko_emerson

Conte hazájából foltozná be a keretben tátongó űrt… (kép forrása: dailyexpress.co.uk)

Egybehangzó olasz és angol sajtóértesülések szerint az AS Roma csapata elfogadta a Chelsea ajánlatát Emerson és Dzeko játékjogáért, mely összesen 44 millió fontról szól.

Ezenkívül a hírek szerint már a játékosokkal is előrehaladott állapotban vannak a tárgyalások: már csupán a különböző prémiumok kérdése szorul megvitatásra.

Emerson Palmieri a rómaiak új edzője, Eusebio Di Francesco kinevezése után vált kegyvesztetté: az utóbbi fél évben mindössze 15 játékpercet kapott! Conte azonban messze földön híres arról, hogy a legelveszettebb, leginkább leírt játékosokból farag sztárokat, így a brazilnak ez egy tökéletes lehetőség lehet tehetségének igazolására…

Edin Dzeko neve önmagáért beszél: 31 esztendősen is produkált 9 gólt a bajnokságban, mellyel csapata legeredményesebb csatárának számít. Az ő leigazolásával a Chelsea nagy valószínűséggel végleg át fog állni az Antonio Conte által favorizált 3-5-2-es felállásra.

Írta: Wernigg Márton