Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a megállapodás Aubameyangról – sajtóhír

Egybehangzó angliai sajtóértesülések szerint a Dortmund és az Arsenal mindenben megegyezett Pierre-Emerick Aubameyangról, mi több a hivatalos bejelentés már a mai napon meglehet. 

arsenalaubameyang001

A hírek szerint a PL gigász bónuszok nélkül 55,4 millió fontot fog “leszurkolni” a sárga-feketéknek a gaboni sztárért, ami közel 63 millió euró. Ez azt jelenti, hogy az Arsenal nyári csúcsösszege Alexandre Lacazettért megdől.

Ám ez a klubváltás újabb “lavinát” indít be az átigazolási piacon, ugyanis a Dortmund az Arsenal csatárát Olivier Giroudot szerette volna helyettesnek, ám a francia a hírek szerint egyelőre nem hajlandó London városát elhagyni a családja miatt. Ennek “köszönhetően” kénytelenek voltak a Chelsea mellőzött csatárát Michy Batsuhayi kinézni mint helyetteset, aki kölcsönben érkezhet.

Ám ahogy azt napok óta tudjuk a Chelsea is “csatárfigyelőben” van és úgy fest le kell tenniük Edin Dzekoról, akit az AS Roma nem akar elengedni, így elkezdtek érdeklődni az Arsenalnál, Olivier Giroud felől, így egy egészen bizarr “játékoskeringő” alakulhat ki a csapatok között.

A téli átigazolási szezonból mindösszesen 2 nap maradt, így hamarosan mindenre fény derülhet.