Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Összehozta a Scepovic-testvéreket a Videoton

Aláírt a Videoton gárdájához Marko Scepovic, azaz a klub gólvágójának bátyja, a 28 éves Stefan. A 187 centiméter magas játékos szintén a támadósorban bevethető, a spanyol Getafétól teszi át a székhelyét Székesfehérvárra.

vidiscepovic

(Fotó: vidi.hu)

A Partizan-nevelésű csatár légióskarrierje során jó néhány csapatban megfordult már, a Getafe alkalmazásában 2016 nyara óta állt, ekkor a skót Celtic-től távozott a madridi kiscsapathoz. A Getafe tavaly aztán kölcsönadta a másodosztályú Sporting Gijonhoz, ahol ősszel 15 meccsen 4 gólig jutott. A szerb válogatottban is pályára léphetett 8 alkalommal, ezeken 1 gólt ért el. Értékét a mértékadó Transfermarkt jelenleg egymillió euróra becsüli.

“Azért jöttem a Vidihez, hogy a legjobbamat nyújtsam, góljaimmal segítsem a csapatot és megnyerjük a bajnokságot. Nem szeretek az erősségeimről beszélni, mert azoknak a megítélése nem az én feladatom, hanem a szakembereké és persze a szurkolóké. Én egyszerűen csak igyekszem a saját határaimat feszegetve mindent beleadni és ha ez megtörténik, az az egész csapat hasznára lesz. Sokat beszéltem a testvéremmel a klubról, a célokról, a körülményekről és minden egyébről, ez pedig rengeteget segített a döntés meghozatalában. Nehéz időszak van mögöttem, de biztos vagyok benne, hogy a Videoton FC-nél ismét azon a magas színvonalon teljesítek majd, amire tudom, hogy képes vagyok.” – olvasható Scepovic nyilatkozata a vidi.hu-n.

A támadó Tomás Tujvel, Huszti Szabolcs és Boban Nikolov után a fehérvári gárda negyedik téli szerzeménye.