Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A nyár Pulisic átigazolási híreitől lesz hangos

Már most sejteni lehet, hogy az első számú nyári sláger 2018-ban a “Pulisic a …-ban köthet ki” – lesz. Óriási az érdeklődés a fiatal amerikai támadó iránt, akit főleg a Premier League-ből néztek ki többen is.

Kép: AS USA

Kép: AS USA

Christian Pulisic még mindig csak 19 éves, de máris kirobbanthatatlan tagja a Borussia Dortmund kezdőcsapatának, nem kis nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, a számok terén Cristiano Ronaldót és Messit is veri – mármint a két legenda fiatalkori számait. Nagyon úgy fest, hogy óriási jövő előtt áll, ennek megfelelően pedig az érdeklődés is egyre fokozódik iránta.

Habár a nyár még messze van, az már most látszik, hogy milyen irányban érdemes keresni a fő kérőket. A Sun három klubot említ, akik már most fokozottan figyelik őt: a Bayern München és a Manchester United mellett a Liverpool tűnik a legkomolyabb érdeklődőnek.

Utóbbi mellett szól, hogy most télen adtak túl Coutinhón, így egyfelől lenne helyük egy újabb csatárzseninek, másfelől pedig pénzük is lenne rá bőséggel. Jürgen Klopp személyében pedig egy korábbi dortmundi sikeredző ül a vörösök padján, ami újabb jó pont, nem beszélve Angliáról, ahol Pulisic ismét angol nyelvterületen lehetne (a Pool érdeklődéséről korábban is írtunk).

Ezek most még nyilván csak tapogatózások az angol lap részéről, de hamarosan beindul a hírfolyam és ömlik majd az információ az amerikai csodagyerek esetleges klubváltásáról. Kíváncsian várjuk, mint hoz majd neki a nyár.