Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli a Lazióval, míg a Juventus a Fiorentinával csap össze

A 24. fordulójához érkezett a Serie A. Rengeteg rangadót rendeznek, így aki szereti az olasz focit nagyszerű hétvége előtt áll.

seriea3wallpaper (1)

Péntek

febr. 09. 20:45 Fiorentina – Juventus (Digi Sport 1)

A 24. forduló első mérkőzésén a Fiorentina otthonába látogat a második helyen álló Juventus. A lilák egy rossz sorozatot tudtak le, miután az előző fordulóban legyőzték a Bolognát. A zebrák gyakorlatilag egy gyenge edzőmeccset vívtak az előző körben a Sassuolo ellen. A 7-0-ás győzelemben kulcsszerepe volt Higuaínnak, aki első mesterhármasát szerezte a Juventus színeiben.

Szombat

febr. 10. 15:00 SPAL AC Milan (Digi Sport 1)
febr. 10. 18:00 Crotone – Atalanta (Digi Sport 2)
febr. 10. 20:45 Napoli – Lazio (Digi Sport 1)

A Milan elképesztő formába lendült, kijelenthetjük, hogy Gennaro Gattuso helyretette a fiatal játékosokat. Már hét mérkőzés óta veretlenek, és nem valószínű, hogy a pillanatnyilag kieső helyen álló SPAL megtöri lendületüket. A Napoli saját rekordját szeretné tovább bővíteni, ugyanis 23 forduló után 60 ponttal állnak. Ennél többet csak a Juventus és az Inter tudott gyűjteni ilyen kevés idő alatt. A Lazio fantasztikus formában volt. Aztán valami történt a Milan elleni vereség után, így az előző fordulóban is kikaptak. Vajon a Napoli tovább folytatja remekelését és ismét győz? Vagy a Lazio pont az éllovas ellen javít?

Vasárnap

febr. 11. 12:30 Sassuolo – Cagliari (Digi Sport 1)
febr. 11. 15:00 Inter – Bologna (Digi Sport 1)
febr. 11. 15:00 Torino – Udinese (Digi Sport 2)

febr. 11. 15:00 Chievo – Genoa
febr. 11. 15:00 Sampdoria – Verona
febr. 11. 20:45 AS Roma – Benevento (Digi Sport 1)

Az Inter nem lehet túlságosan büszke magára, mivel beállította saját negatív rekordját a Serie A-ban: 8 mérkőzés óta képtelenek nyerni Spalletti fiai.Ettől függetlenül még mindig a negyedik helyen állnak, és még előrébb is végezhetnek. A Bologna talán még sosem örült annyira annak, hogy egy kis csapat, hiszen a fekete-kékek ellen az utóbbi időben ez előnyt jelent. Nagy csatát hozhat a Torino – Udinese meccs is, ugyanis előbbi a kilencedik, míg utóbbi a tizedik helyen áll. Mindkét csapat döntetlent játszott az előző körben: a Torino a Sampdoriával, az Udinese a Milannal ikszelt. A Roma egy nehéz időszakot tudott le. Ünder 43. másodpercben lőtt góljával 1-0-ra elintézték az utolsó előtti helyen tanyázó Veronát. Ezúttal az utolsóval kell megküzdeniük a farkasoknak. A Benevento (bár zsinórban kétszer nyert) az utolsó három összecsapásán vesztett. Vajon mire mennek a Stadio Olimpico-ban?

A Serie A tabellája, ami minden bizonnyal változni fog:

Névtelen

Mihók Richárd