Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmund: Nagelsmann kilőve, régi-új jelölt lehet a befutó – sajtóhír

Peter Bosz menesztése óta nagy a bizonytalanság a Borussia Dortmund háza táján: az ideiglenesen kinevezett Peter Stögerben ugyanis eleddig kevesen látták a hosszútávú megoldás lehetőségét, és inkább a Hoffenheim élén csodákat művelő Julian Nagelsmann érkezésére számíthattak a szurkolók. Most azonban mégiscsak úgy tűnik, hogy változott a vezetőség álláspontja…

Borussia Dortmund v TSG 1899 Hoffenheim - Bundesliga

Nagelsmann a hírek szerint egy darabig még nem foglalhatja el a dortmundi kispadot… (kép forrása: 90min.com)

A német klubok ügyeiben bennfentesnek számító SportBild úgy tudja, hogy a Borussia Dortmund vezetősége a Hoffenheim vergődését látva letett Julian Nagelsmann szerződtetéséről (egyelőre), és kész szerződést hosszabbítani a jelenleg is a sárga-feketéket szolgáló Peter Stögerrel!

Ezt az értesülést támasztja alá az élklub vezérigazgatójának, Hans-Joachim Watzkének nyilatkozata is: “Nagyon bízunk Stögerben. A rendelkezésre álló időben remekül megértettük egymást, és jó döntéseket hozott. Hasznos tanácsokkal látott el minket a csapat kialakításának kérdésében is.”

A szakember büszkén hozzátette: “Még nem veszített egy meccset sem. Ha tovább folytatja ezt a kitűnő sorozatot, hülyék lennénk nem hosszabbítani vele!

Szó mi szó, a nehéz örököt átvevő osztrák vezetőedző a kezdeti botladozások után egyre inkább képes kihozni a maximumot a sárga-feketék keretéből, és a kulisszák mögül kiszivárgott információk alapján remekül kommunikál a játékosokkal, akik szeretik és támogatják – míg ugyanez például nem mondható el Julian Nagelsmannról Sinsheimben…

Írta: Wernigg Márton