Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

James távozása Madridból a legjobb dolog volt az édesapa szerint

James Rodriguez édesapja, Wilson a Marca-nak tett interjújában beszélt fiáról, melyben kifejtette, hogy a lehető legjobb döntést hozta meg azzal, hogy távozott Madridból.

james

Németországban kivirult a kolumbiai. (kép: bundesliga.com)

A kolumbiai támadó középpályás a nyáron érkezett a bajorokhoz két évre kölcsönbe, ahol eddig remekül megy neki a játék, s láthatóan a német kultúrába is könnyedén beilleszkedett.

Édesapja, Wilson Rodriguez a spanyol sajtóban árulta el, hogy a váltás egy kiváló cselekedet volt James részéről.

„A fiam nagyon jól tette, hogy elhagyta a Real Madridot a Bayern München kedvéért, ugyanis jelenleg nagyon boldog Németországban. Azt látom, hogy nyugodt és vidám életet él, ami hihetetlenül fontos számára és a pályán mutatott teljesítményének is jót tesz. Nagyon szereti a Real Madrid-ot, amit nem hinném, hogy bárki is megkérdőjelez, azonban a legjobb dolog, amit tehetett, hogy elhagyta Madridot.”

Az apa a Marca-nak kitért a fia két edzőjére is a Real Madrid-nál.

„Mikor Ancelotti volt az edző, akkor James elvesztette a sport örömét a pályán.”

Miután Ancelotti távozott, majd később Zidane vette át az irányítást, egyre kevesebb lehetőséget kapott a kolumbiai válogatott játékos.

„Zidane James egyik bálványa a labdarúgásban, de ez nem jelenti azt, hogy az edző nem dönthet úgy, hogy a fiam nem illik bele a csapatába. Azonban soha nem hallhatták, hogy James rosszat mondott volna a francia edzőről, vagy kritizálta volna őt valamiért a labdarúgással kapcsolatban.”

Báló Bence