Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Róma ászát vinné a Juventus! – sajtóhír

A “farkasok” ászát vinné a torinói alakulat…! A Tuttosport információi szerint a Massimiliano Allegri által irányított Juventus szeretné leigazolni az Eusebio Di Francesco vezette AS Róma egyik legjobbját, nevezetesen Alessandro Florenzi-t… 

Florenzi

A Tuttosport úgy értesült, hogy a Juventus és a Chelsea is bejelentkezett Alessandro Florenziért. A 26 esztendős, sokoldalú olasz válogatott futballista az előző szezonban egy komolyabb sérülés miatt nagyon kevés mérkőzésen tudott pályára lépni, viszont az aktuális idényben ismét teljes értékű munkát tud végezni, s maximálisan csapata segítségére tud lenni. 

Alessandro Florenzi a 2012/2013-as szezon óta számít az AS Róma alapemberének. Az olasz labdarúgó a 2015/2016-os szezon folyamán tett szert komolyabb hírnévre, amikor is a BL-ben káprázatos gólt lőtt a Barcelonának. Florenzi egy nagyon sokoldalú futballista, hiszen bevethető szélső védőként és támadóként, valamint a középpálya közepén is. Az AS Róma színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 209 mérkőzésen lépett pályára. 

Németh Boldizsár