Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Messi szeretné, ha maradna a középpályás!

A Don Balón információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni az Ernesto Valverde által irányított Barcelona horvát középpályását, Ivan Rakaticsot… 

960

A Don Balón úgy értesült, a Jürgen Klopp vezette Liverpool rendkívül komolyan érdeklődik Ivan Rakitic iránt. Lionel Messi azonban szeretné meggyőzni arról a horvát futballistát, hogy maradjon a Barcelona kötelékébe. A rutinos középpályást 2021-ig köti érvényes szerződése a katalán gárdához. Mindenképp érdekes lenne, ha Rakitic átigazolna a Liverpoolhoz, hiszen kétségtelenül alapembernek számít a Barca színeiben. 

Ivan Rakitic 2014 nyara óta tartozik a Barcelona kötelékébe. A Sevillától igazolt horvát középpályás gyorsan a katalán klub egyik alapemberévé vált, azaz gyakorlatilag kirobbanthatatlannak számít a kezdőből. A Barca szerelését ez idáig minden frontot egybe véve 202 mérkőzésen húzhatta magára, melyek során 29 alkalommal volt eredményes illetve 27 gólpasszt osztott ki a társai között. 

Németh Boldizsár