Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Luka Modric visszatér a Premier League-be?

A nyáron elengedi egyik legfontosabb láncszemét a királyi gárda…? A Don Balón információi szerint a Zinedine Zidane által irányított Real Madrid kötelékébe tartozó Luka Modricot az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal szeretné szerződtetni…

luka_modric

A Don Balón úgy értesült, hogy az Arsenal egy 60 millió eurós ajánlatot készül tenni a Real Madridnak Luka Modric játékjogáért cserébe. Nem mellesleg egyes hírek szerint a londoni ágyúsok mellett a Liverpool és a Juventus is szívesen a soraiban tudná a rutinos horvát középpályást. Luka Modric egyébként hat esztendőt követően térhet vissza a Premier League-be, a klasszis futballista ugyebár 2008-2012-ig a Tottenham Hotspur-t erősítette, melynek színeiben 127 angol élvonalbeli bajnoki lépett pályára. 

Luka Modric aztán 2012 nyarán a Tottenham Hotspur-tól igazolt át jelenlegi csapatába, azaz a Real Madridba. A horvát középpályás az elmúlt években kétségtelenül a királyi gárda vezéregyéniségévé nőtte ki magát, posztján pedig vitathatatlanul szintén az egyik legjobb. A Real Madrid színeiben ez idáig 245 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek során 13 gólt és 36 gólpasszt jegyzett. 

Németh Boldizsár