Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gulácsi csapattársait figyeli a patinás olasz klub – Sajtóhír

A német Sport Bild hasábjain jelent meg a hír, hogy az olasz élvonalban szereplő Internazionale együttese megfigyelőt küldött a Leipzig – Bayern München Bundesliga találkozóra.

sabitzer

Sabizer nyártól akár kék-feketében rúghatja a bőrt.

Az értesülések szerint az Inter együttesét Ivone De Franceschi prezentálta a Leipzig – Bayern bajnokin a 27. fordulóban, melyen a hazaiak 2:1-es győzelmet arattak. Az olasz megfigyelő elsősorban Marcel Sabitzer-re volt kíváncsi, de a pletykák szerint Emil Forsberg-et és Bruma-t is szívesen szemügyre vette volna jobban De Franceschi.

Azonban kissé peches volt a megfigyelő, hiszen Sabitzer ugyan kezdett, de 10 perc után le kellett cserélni sérülés miatt. Forsberg a második játékrészben szállt be, egészen pontosan a 69. percben, míg Bruma csak a hajrában kapott lehetőséget.

Ettől függetlenül a 24 éves Sabitzer neve továbbra is képben van a Nerazzurri-nál. Ami nem is meglepő, hiszen az osztrák válogatott labdarúgó idén egész jól muzsikál a Lipcsében. A támadóposztokon belül igen sokoldalú játékos az idei szezonban 30 tétmeccsen szerepelt már klubszinten, s ezeken 4 gólt és 9 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2021 júniusáig szól jelenlegi klubjához.

Báló Bence