Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ő lehet a Chelsea első számú menedzser jelöltje

Ahogy arról már mi is többször beszámoltunk nagy valószínűséggel távozik a bajnoki címvédő Chelsea éléről Antonio Conte menedzser. A hírek szerint már a helyettesen is megvan. 

FBL-ITA-CUP-JUVENTUS-LAZIO

Sajtóértesülések szerint ugyanis Roman Abramovic első számú menedzser jelöltje nem más lett mint a Juventus jelenlegi edzője Massimilliano Allegri.

Az szinte már nyílt titok, hogy Conte távozik a kispadról, mivel ez az év finoman szólva sem úgy sikerült a londoni kékeknek, ahogy azt eltervezték. A BL-ből a nyolcaddöntőben kiestek, még a bajnokságban már szinte földöntúli csoda kellene ahhoz, hogy címvédőként ott legyenek a top 4-ben amivel kivívhatnák a BL indulást. És ha ez nem lenne elég, akkor állítólag az öltözőben is igen megosztott lett az olasz.

Így ezeknek “köszönhetően” Abramovic úgy döntött, hogy elválnak útjaik. Nagy kérdés, hogy Allegri hajlandó lenne-e otthagyni a Juventus kispadját, ám könnyen lehet, hogy ha az idei évben sem sikerül megnyerni a BL-t akkor az megkönnyítené a döntését.

A Juventus egyébiránt a keddi napon 20:45-től fogadja a Real Madridot a Bl negyedöntőben, ahol van esélye visszavágni a tavaly elvesztett döntőért a “királyiaknak”.