Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Reggeli transzfergyors: új célpont Madridban, lehetséges távozó a Barcából

Lassan a végéhez közeledik az összes bajnokság illetve sorozat, így kezdhetünk rákészülni a nyári átigazolási-őrületre. A klubok már most erőteljesen tervezgetik az uborkaszezonos erősítéseiket. Szemezgessünk!

paco

Állítólag a Real Madrid egy komplett játékoscsomagért jelentkezett be a Manchester Unitednél, és még ha nem is szándéka Florentino Pérezéknek mindenkit meg is szerezni, alighanem szomorúak lennének a teljes sikertelenséggel. A hírek szerint istibizti utoljára próbálkoznak be David de Geanál, miközben a középpálya stabilizálását várnák el Paul Pogbától. Anthony Martial pedig örökre partvonalon túlra lökhetné az elpusztíthatatlan Karim Benzemat.

Természetesen nem csak Manchesterből igazolna a „Királyiak” vezetése. A korábbi tuti infókkal ellentétben már letettek Harry Kane (Spurs) és Mo Salah (Liverpool) megszerzéséről. Állítólag az igaz szerelem most már rátalált a spanyolokra: a Bayernes Robert Lewandowski góljaiban látják a megváltást.

És ha a ManUtd került szóba: a Sun szerint a „Vörös Ördögök” komoly erősítéssel is számolnak a nyáron. A Monacoból és úgy egyébként az egész Ligue 1-ből elvágyódó Fabinho, illetve a nápolyi Faouzi Ghoulam érkezhet.

A Monaconak mellesleg lehet egy sokkal fontosabb távozója is a brazil szűrőnél. A vezetőedző, vagyis Leonardo Jardim könnyen elképzelhető, hogy a Chelsea-vel már egymásra unó Antonio Contét kell majd pótolnia Londonban. Mindenesetre érdekes lenne látni egy újabb portugált a Stamford Bridge kispadján, aki az elődökkel ellentétben sokkal inkább szereti a támadó futballt.

Az meg van, hogy Arjen Robben klubkedvenc volt a Chelsea-nél, a Real Madridnál, és a Bayern Münchennél még most is? Pedig 2004-ben, akkor még a PSV Eindhoven játékosaként személyesen tárgyalt Sir Alex Fergusonnal.

Ha a Southamptonnak sikerült a bennmaradás a Premier League végéhez közeledő idényében, akkor Paco Alcacerrel szeretnének erősíteni az FC Barcelonából.

Balogh József