Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Conte távozása után is marad az olasz vonal?

A Chelsea idei szezonja egyelőre csalódást keltő, a bajnokságban mindössze ötödik helyen állnak, 10 pont lemaradással a BL helyekről, a nyolcaddöntőben pedig a Bajnokok Ligájából is búcsúztak, így gyakorlatilag lemondhatnak arról, hogy jövőre is a legrangosabb európai kupasorozatban szerepeljenek. Ezt tetézi, hogy Antonio Conte sem érzi túl jól magát a csapatnál, ezért nem lenne elkeseredve, ha új megbízást kellene keresnie.

sarri_chelsea

Kép forrása: thesun.co.uk

A fent említett tények nyomására Roman Abramovic már javában keresi Conte utódját, és bár a korábbi pletykák Massimilano Allegriről, a Juventus vezetőedzőjéről szóltak, most újabb nevet dobott be az angol Mirror, akik szerint az orosz klubtulajdonos a Napoli edzőjét, Mauricio Sarrit is el tudná képzelni a kékek kispadján.

A Napoli jónéhány éve az első csapat, aki komoly vetélytársa tud lenni a bajnoki címvédő Juvénak, ezt pedig nagyrészben a csapat 57 éves szakemberének, Sarrinak köszönhetik. A szakember jelenlegi kivásárlási ára 7 millió euró, azonban ha nem sikerül letaszítani a trónról a zebrákat, elgondolkodhat a váltáson.