Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: nem tudott élni a Vidi botlásával a Fradi – videóval

Az NB I. 26. fordulójának zárómérkőzésén a Videotonhoz hasonlóan a Fradi is döntetlent játszott, mégpedig Debrecenben, így a zöldek nem tudtak ellépni üldözőjüktől.

lokifradi

(Fotó: MTI)

Jó hangulatú és iramú találkozót játszott a Loki és a Fradi, mindkét csapat törekedett a három pont megszerzésére. A Fradi rögtön az első helyzetét gólra váltotta Varga Roland révén, aki szezonbeli 16. találatát lőtte meg. (A gól kissé szerencsés volt, Nagy Dominik lövése pattant éppen a gólkirály-jelölt elé.) Volt azonban erre válasza a Lokinak, Könyves ugyanis a szezon egyik legnagyobb gólját lőtte a 37. percben: hosszasan cipelte a labdát, majd a tizenhatos jobb csücske környékéről, éles szögből lőtt irgalmatlan erejű, háromkapufás (!) gólt. A második félidőben a legközelebb Böde Dániel volt a gólhoz, ám fejese a kapufán csattant, így több gól már nem született a mérkőzésen.

A Fradi ezzel továbbra is csak jobb gólkülönbségével vezeti a bajnokságot, míg a Debrecen a gyatra tavaszi kezdés ellenére most éppen ismét dobogós.

Varga Roland találata:


Könyves Norbert bombája:

DVSC– FTC 1-1 (1-1)
Helyszín: Nagyerdei Stadion, 10 841 néző; Vezette: Iványi Zoltán
Gólszerzők: Könyves (37.) ill. Varga R. (8.)
Sárga lapok: Tőzsér (35.), Takács T. (69.) ill. Leandro (71.), Otigba (81.)
Kiállítás: – ill. –

DVSC: Nagy S. – Bényei, Kinyik, Szatmári Cs., Barna Sz. – Varga K. (Mészáros 88.), Jovanovic (Filip 65.), Tőzsér, Bódi – Könyves, Tabakovic (Takács T. 53.). Vezetőedző: Herczeg András

FTC: Dibusz – Botka, Otigba, Blazic, Pedroso – Szpirovszki, Leandro – Varga R., (Moutari 77.) Paintsil (Priskin 90.), Nagy D. (Georgijevic 84.)– Böde. Vezetőedző: Thomas Doll

A bajnokság állása 26 fordulót követően:

(A tabelláért köszönet az eredmenyek.com-nak!)

nbi26

A góllövőlista állása:

(A tabelláért köszönet az eredmenyek.com-nak!)

nbigól26

Lasányi Csaba