Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem mindennapi elismerésben részesülhet Dzsudzsák Balázs!

Mint az köztudott, a magyar válogatott csapatkapitánya az Emírségek bajnokságában szereplő Al-Vahda alkalmazásában “tengeti” napjait, és játszik hétről hétre az ő képességeit még csak meg sem közelítő kvalitásokkal rendelkező csapattársakkal, ellenfelekkel. Igaz, itt legalább valóban képes maradandót alkotni…

dzsudzsak_al_vada

Az Egyesült Arab Emírségek bajnoksága, vagy nemzetközi nevén az Arabian Gulf League legjobb légiósa lehet Dzsudzsák Balázs, amennyiben az ezen a LINKen megtalálható szavazásból ő kerül ki győztesként. Balázs teljesítménye az utóbbi hetekben magáért beszél (persze csak az Emirátusokban): 18 bajnokin 6 gólt és 5 gólpasszt jegyzett, illetve csapatával megnyerte a ligakupát, bejutott a kupa elődöntőjébe, és második helyen tanyáznak a honi pontvadászatban is. Mindezek mellett az Ázsiai BL-ben is segítette csapatát, ahonnan a csoportkör végén búcsúztak.

Komoly riválisai akadnak azonban a kitüntetés elhódításáért: Sebastian Tagliabue (19 meccs, 19 gól), Fabio Lima (20 meccs, 19 gól), valamint a vb-résztvevő Marcus Berg (19 meccs, 18 gól) is jóval inkább számít esélyesnek.

Írta: Wernigg Márton