Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB1: ez nagyon kevés volt a bajnoktól és az Újpesttől

Nem volt kisebb tétje a mai Honvéd – Újpest találkozónak, minthogy melyik csapat várhatja kedvezőbb helyzetből a maradék három fordulót, a dobogó legalsó fokáért folytatott versenyben.

honvédVSújpest001

OTP Bank Liga – 27. forduló
A Bozsik Stadionba kilátogató valamivel több, mint 2600 néző a kora nyári időben nem láthatott túl közönségcsalogató játékot. Ugyan jobban, támadóbban kezdte a meccset a Honvéd, azonban a hazaiak képtelenek voltak igazán veszélyes helyzetet kialakítani. Az Újpest a rengeteg különböző nemzetiségű légióssal felállva is egy nagyon összeszokott csapat látszatát keltette. A magyar szinthez képest.

Ám végül, ahogy az első félidőben, úgy a másodikban sem láthattunk gólt. A szünet után valamivel többet birtokolta a labdát a lilamezes együttes, ám még annyi veszélyt sem jelentettek Gróf Dávid kapujára, mint az ellenfél az övékre.

A döntetlennel összességében a végig szervezetten védekező Nebojsza Vignjevicsék lehetnek elégedettek, lévén a Honvéd továbbra is egy ponttal van lemaradva mögöttük. Kérdés, hogy a Debrecen mit játszik a Videoton ellen. Ugyanis a Loki egy esetleges meglepetés győzelme a bajnok aspiráns ellen máris előzést jelentene a dobogón.

Budapest Honvéd – Újpest 0-0

Balogh József