Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Amatőr kupa: az MTK-t megszorongató csapat nyerte a kupát

Szezonját koronázta meg a Sényő, miután remek játékkal győzte le a Nagykanizsát az amatőr csapatoknak kiírt kupasorozatot.

amator_nagykanizsa_senyo_0426_7

Mindkét együttesnek nagy siker volt a Magyar kupa-szereplés, hiszen a Sényő és a Nagykanizsa is eljutott a legjobb tizenhat közé. A Sándor Tamás irányította szabolcsiak ráadásul nem jártak messze attól, hogy búcsúztassák az NB II listavezetőjét. A Kanizsa a Békéscsaba ellen búcsúzott a sorozattól, és miután ez a két együttes élte túl legtovább a sorozatot, játszhatott az Amatőr kupáért.

amator_nagykanizsa_senyo_0426_4

Jól kezdett a zalai együttes, hiszen a vezetést is megszerezte a vezetést, ámde a sényőiek még a szünetet megelőzően megfordították az összecsapást, hogy aztán a második félidőben újabb találattal le is zárták az összecsapást.

UFC Nagykanizsa (Zala megye I.) – Sényő-Carnifex (Szabolcs megyei I.) 1-3 (1-2)
Hidegkuti stadion, vezette: Bogár Gergő
Gólok: Kovács Gy. (14.) ill. Marics G. (17.), Klepács K. (31.), Fodor A. (75.)
Sárga lapok: Csáki J. (75.) ill. Burics (53.)
Kiállítva:

Nagykanizsa: Szabó Á. – Csáki, Kretz (Márton A., a szünetben), Szabó B., Péntek A. – Horváth D. (Szalai D., 78.), Kovács Gy., Hetesi P., Horváth P. (Lőrincz B., 62.) – Horváth B., Gerencsér. Vezetőedző: Gombos Zsolt

Sényő: Gagyi S. – Klepács, Fabu (Kapacina K., 38.), Barcsay, Fodor – Ács Á., Lakatos L. (Lukács B., 59.), Phrakonkham Á., Burics – Marics G. (Ruska T., 88.), Haburcsák.  Sándor Tamás

~GS~