Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

OTP Bank Liga: első bajnoki „döntője” lesz a rutinos sporinak – bíróküldés

Az MLSZ kijelölte a szombati liga meccseinek játékvezető-küldését, van, aki visszatér, van, aki „eredmény nélkül” hibázhat.

16122_wKsDNTO9UA

Bognár Tamás egy éve a Honvéd – Videoton bajnoki döntőt vezette, most is hasonló hőfokú összecsapást kapott. – fotó: vidi.hu

Tizenkét éve debütált az NB I-ben, de csak most kapta meg vezetőbíróként a Videoton és a Fradi rangadót Bognár Tamás. Igaz, 2013-14-ben már közreműködött a két csapat bajnokiján, ám akkor alapvonali asszisztensként segédkezett. Most igen fontos összecsapást fújhat, hiszen „bajnoki döntőnek” beillő találkozón dirigál.

Ami a többi találkozót illeti, Solymosi Péter hosszú időt hagyott ki a tavasz elején, miután több döntő hibát is vétett. Most szombaton sokadszor vezet az Újpestnek. A fővárosiak Balmazújvárosban lépnek majd pályára. A szintén rövidebb időre partvonalra szorult Erdős József is kapott küldést, míg Andó-Szabó Sándor sem vezetett kifogástalanul tavasszal, mégis rendre feladatot kap. Ezúttal a Haladás – Puskás AFC találkozót dirigálja majd.

A miskolci stadionavatót Erdős vezeti majd, míg a korábban a világ legjobbjának is megválasztott Kassai Viktor a Honvéd és a Loki rangadóját vezeti szombaton.

A küldés:
május 5., szombat
17.00 Vasas – Paks – stream: m4sport.hu
Szusza stadion, vezeti: Vad II. István

17.00 Balmazújváros – Újpest – stream: m4sport.hu
Balmazújváros, vezeti: Solymosi Péter

17.00 Haladás – Puskás AFC – stream: m4sport.hu
Szombathely, vezeti: Andó-Szabó Sándor

17.00 Honvéd – Debrecen – stream: m4sport.hu
Bozsik stadion, vezeti: Kassai Viktor

17.00 Diósgyőr – Mezőkövesd – tv.: M4 Sport
Miskolc, vezeti: Erdős József

19.30 Videoton – Ferencváros – tv.: M4 Sport
Pancho Aréna, vezeti: Bognár Tamás

~GS~