Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: „Elnézést szeretnék kérni mindenkitől…” – Varga Attila

Viharos nyilatkozatot tett a BFC Siófok vezetőedzője a csütörtöki, Nyíregyháza elleni bajnoki után, most azonban bocsánatot kért.

image (1)

Nem minden szakember tartja csukva a száját egy-egy hiba után, persze vannak, akik nem bánják szavaikat később sem, Varga Attila, a BFC Siófok szakvezetője megkövette Lorentz Mártont, akit bűnbakként emlegetett az ominózus találkozó után. A védő hibája kellett ugyanis a Nyíregyháza győztes góljához. A siófokiak közleményben jelentették be, nem kerül partvonalon kívülre a védő.

„Először is nagyon sajnálom a tegnap történteket, elhamarkodottan, forró fejjel, meggondolatlanul nyilatkoztam megbántva ezzel játékosomat, Lorentz Mártont! Én is ember vagyok, hibáztam! Van még mit tanulnom fiatal edzőként, megbánva a történteket a jövőben higgadtabbnak kell lennem! Elnézést szeretnék kérni mindenkitől, akit érzékenyen érintett a nyilatkozat, természetesen egyetértek és elfogadom a kritikákat! De legfőképpen Lorentz Mártontól szeretnék elnézést kérni, mert ezt az öltözőben kellett volna emberi módon elintéznem!” – hangsúlyozta Varga a klub által kiadott közleményben.

~GS~