Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szlovákia: Kalmár, a DAC és a Slovan is jócskán kapott büntetést

Balhés meccse volt a dunaszerdahelyi DAC-nak a Nagyszombat ellen, amin Kalmár Zsoltot is kiállították, de nem úszta meg a Slovan sem a kupadöntő után.

6y7qd-_0QsSgHFq96NXpxA_Futbalista-Dunajskej-Stredy-Zsolt-Kalm-r

Nem feltétlenül a remek játékról maradt híres a Nagyszombat – Dunaszerdahely találkozó a szlovák bajnokságban. Három kiállítással, lökdösődéssel is tarkított összecsapáson Kalmár Zsolt is pirosat kapott. A szlovák szövetség három hétre tiltotta el a magyar válogatott középpályást, aki így aligha lép már pályára a sárga-kékeknél, miután csak kölcsönben szerepel az együttesben, míg a DAC-ot 300 eurós bírsággal sújtották a Trencsén ellen tapasztalt szurkolói megnyilvánulások miatt. A felvidékiek drukkerei Igor Semrinecet illették vulgáris megjegyzésekkel.

A Slovan – Holman Dávid csapata – a kupadöntőn tapasztalt szurkolói rendbontások után 6500 eurós büntetést kapott, emellett pedig nem utazhatnak szurkolói a soron következő idegenbeli bajnokira, így a szombati DAC elleni meccsre sem, amely a második hely szempontjából fontos. A szerdahelyiek egy ponttal előzik meg a fővárosiakat a táblázaton.

~GS~