Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Lemaradhat a BL-döntőről a csapat vezére!

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp csapata szezonzáró bajnokija után egy nem túl jó hírt is kénytelen volt közölni a szurkolókkal.

Milner kétségkívül nagyon ott szeretne lenni Kijevben! (Kép: as.com)

Ugyan május 26-a, a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-döntő még kicsit odébb van a Liverpool számára, Jürgen Klopp menedzser szerint mégsem biztos, hogy számíthat egyik legkedveltebb futballistájára, James Milnerre.

A 32 esztendős megbízható futballistáról a Brighton elleni meccs előtt Klopp annyit mondott, hogy izomsérülése van, a bajnoki után viszont arról beszélt, hogy nem lehet tudni, mi lesz Milnerrel. “Egész héten nem tudott edzeni, ez pedig nem a legjobb előjel. Csak remélni tudjuk, hogy javulni fog az állapota, és még időben rendben lesz!”  – Így Klopp, aki szerint csapata tökéletes nappal zárta az angol bajnokság 2017/18-as idényét, és most lesz két hetük felkészülni egy nagyon, de nagyon fontos találkozóra!

A kijevi döntőről egyébként a Liverpoolból szinte biztosan hiányozni fog a régebb óta maródi Joe Gomez, Joel Matip, Wmvre Can és Alex Oxlade-Chamberlain négyes.