Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: lemondta a válogatottságot a németek csatára!

Egyre közeg a labdarúgó-világbajnokság kezdőrúgása, pár kivételtől eltekintve pedig az összes résztvevő ország szövetségi kapitánya kihirdette bő keretét, melyet június 4-ig kell majd 23 fősre szűkíteni. Vajon melyik a fájdalmasabb, a keretszűkítés áldozatául esni, vagy be sem kerülni a bő névsorba. A Nationalelf csatára annyira berágott, hogy a válogatottságot is lemondta, miután kimaradt Joachim Löw névsorából.

911057050.jpg.0

Már 29 éves volt, amikor meghívót kapott első ízben, most 30 esztendősen pedig lemondta a válogatottságot a Bayern München támadója Sandro Wagner – “Számomra egyértelmű, hogy nem illek bele az edző elképzeléseibe, mivel mindig nyitott, őszinte és közvetlen vagyok” – bökött oda a gólfelelős a regnáló szakembernek. Hozzátette, hogy csalódásként éli meg a kapitány döntését, hiszen egész szezonban azért dolgozott, hogy ott lehessen Oroszországban. A Bild hasábjain keresztül a társaknak is üzent, azt kívánta, hogy világbajnokként térjenek majd haza.

Sandro Wagner a Hoffenheim labdarúgójaként kezdte meg a 2017/18-as szezont, ám a télen Lewandowski tehermentesítésének érdekében leszerződtette nevelőegyüttese a Bayern München, melynek szerelésében 14 bajnokin 8 találatig jutott. A válogatottban 8 alkalommal kapott lehetőséget, 5 gólt szerzett. Oroszországban biztosan nem láthatjuk.

Joachim Löw a bő keretbe Nils Petersent (Freiburg), Mario Gomezt (Stuttgart) és Timo Wernert (RB Leipzig) hívta meg. A teljes német keretért, valamint további bő keretekért KATT!