Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az egyik legnagyobb holland tehetséget szerződtetné a Dortmund – sajtóhír

Németországi értesülések szerint a német élvonalban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund együttese az egyik legtehetségesebb holland ifjoncért szállna harcba az előttünk álló átigazolási szezonban.

deligt2

Bőven lesz választási lehetősége a fiatal játékosnak. (kép: tribuna.com)

Barcelona, Manchester City, Tottenham, Bayern München, Juventus és AS Roma. Csak azt a „néhány” klubot soroltuk fel, akikkel az Ajax 18 éves védőtehetségét, Matthijs de Ligtet szóbahozták az elmúlt időszakban. Hozzájuk csatlakozik most a Borussia Dortmund is, amely szintén kiemelt érdeklődéssel figyeli a játékost.

A német Sport Bild szerint a dortmundi csapat a vélhetően távozó Sokratis utódját látja a már 5-szörös holland válogatott futballistában, akit a nyáron mindenképp szeretnének megszerezni.

Azonban nem lesz egyszerű dolga a vezetőségnek, hiszen a fentebb említett csapatokkal több, mint valószínű, hogy fel kell venni a kesztyűt. Emellett pedig 50 millió eurót is le kell tenni az Ajax asztalára, amennyiben komolyan gondolják de Ligt szerződtetését, akinek egyébiránt 2021. júniusáig van kontraktusa jelenlegi klubjával.