Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juve ismét kölcsönadja tehetséges középpályását! – sajtóhír

A Tuttosport információi szerint a Massimiliano Allegri által irányított Juventus a következő szezonra is kölcsön fogja adni tehetséges olasz válogatott középpályását, nevezetesen Rolando Mandragora-t, aki az előző idényt a Crotone színeiben töltötte… 

Dep9V-uUYAAEfWu

Rolando Mandragora iránt állítólag három Serie A-s klub is élénken érdeklődik. Az ifjú olasz középpályást az Atalanta, a Sampdoria és a Genoa is szívesen kölcsönvenné a következő idényre. A Tuttosport úgy értesült, a Juventus nem tartja késznek arra Mandragora-t, hogy elfoglalja helyét a középpályán, emiatt szeretnék újfent kölcsönadni. Az előbb említett három csapat kétségtelenül előrelépést jelentene egyébként számára a Crotonéhoz képest. Főleg igaz ez az állítás az Atalanta-ra, hiszen a bergamoi klub színeiben az Európa-ligában is megtudná mutatni magát adott esetben. 

Ahogy már említettük, Rolando Mandragora az előző szezont a Crontone színeiben töltötte. Az ifjú középpályás minden bajnoki kezdő volt, melyen pályára lépett, s ezeket rendre végigjátszotta. Ez összesen 36 találkozót jelent, melyek 2 találatot és 1 gólpasszt jegyzett. Mandragora egyébként bemutatkozhatott az olasz nemzeti csapatban, Roberto Mancini a franciák ellen rögtön a kezdőbe jelölte, a 20 esztendős középpályás végig a pályán volt. 

Németh Boldizsár