Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzőkeringő: Mihajlovics portugál sztárcsapatnál folytatja

A szerb válogatott korábbi legendás középpályása, Szinisa Mihajlovics január óta munka nélkül tengődik. Ugyan az egykori szabadrúgásmester még mindig csak 49 esztendős, de gyakorlatilag már végig haknizta a fél olasz bajnokságot, így most felüdülés lehet majd számára a Sporting együttese.

mihajlovics

Ugyanis a hírek és az egyértelmű tények szerint Mihajlovics megegyezett a Sportinggal, és ma/holnap bejelenthetik a kispadra ültetését. A lisszaboniaknak fontos volt már egy új vezetőedző kinevezése, ugyanis a botrányos szezonvég után Jorge Jesus a Közel-Keletre „szökött”. Az elmúlt időszakban többek között a világbajnok Luiz Felipe Scolarit is emlegették, mint az „Oroszlánok” új vezetőedzője, ám a brazil szakember már alighanem a nyugdíjas évei előtt nem szeretné megjárni a portugálokkal.

Azonban végre megnyugodhatnak a Sporting szurkolói, ugyanis tegnap reggel már a lisszaboni repülőtéren látták bóklászni Mihajlovicsot, aki ügyesen cselezte ki az újságírókat. Állítólag azt hangoztatta, hogy nem beszél angolul, nemhogy portugálul, így hiába is faggatják őt, majd a hivatalos bejelentéskor mindent meg fognak tudni.

Ezzel pedig félhivatalosan le is zárult a Sporting edzőkeresése, márcsak a botrányok miatt szerződést bontó sztárokat (William Carvalho, Gelson Martin, Bruno Fernandes, Bas Dost, Rui Patricio, Daniel Podence) kellene pótolnia a klubnak, Bruno de Carvalho elnök vezérletével.