Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a Vasas új vezetőedzője! – hivatalos

Megvan az angyalföldi együttes új vezetőedzője! A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból búcsúzó Vasas hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy a 2018/2019-es idénytől a Paks korábbi sikeredzője, Kis Károly veszi át a csapat irányítását… 

Három évre szóló szerződést írt alá a Vasas csapatával Kis Károly, aki legutóbb az NBIII Nyugati csoportjában szereplő Ajka élén dolgozhatott. A tapasztalt magyar szakember természetesen a papírok aláírása után interjút adott az angyalföldi együttes honlapjának. 

– Nagyon boldog vagyok, hogy a Vasas edzője lehetek – mondta Kis Károly– Ajkán egy remek csapatot sikerült építenünk, jól éreztem magam, de a Vasas megkeresésére nem mondhattam nemet. Megtisztelő, hogy egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező klubnál rám gondoltak és egy patinás csapatot irányíthatok, ugyanakkor hatalmas felelősség is. Hasonló sikereket szeretnék majd elérni, mint annak idején Pakson. Bízom benne, hogy meg tudok felelni a tulajdonos úr, a klubigazgató és a szurkolók elvárásainak. Egy ütőképes csapat kialakítása a cél, amellyel minél előbb a Vasas hagyományaihoz méltón szerepelhetünk.

Kis Károly vezetőedzői pályafutása alatt irányíthatta többek között a Vácot, a Nyíregyházát, a Pécset és a Szolnokot is, de legnagyobb sikereit a Paks élén érte el. A 2010/2011-es idényben ugyanis a 2. helyre vezette a paksiakat illetve a Ligakupát is elhódította a Tolna megyei alakulattal. A 2011/2012-es Európa-liga kiírás selejtező köreiben a vártnál sokkal jobban teljesített a kezei alatt a Paks, hiszen a harmadik körig jutott csapatával.