Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PAFC: aláírt a történelmet író szombathelyi – hivatalos

Mint arról beszámoltunk, a Haladástól távozó Kiss Tamás napok óta Felcsúton edz, s július elsején alá is írta kontraktusát a PAFC-hoz, pedig mehetett volna Olaszországba is…

Hivatalos oldalán jelentette be a Puskás Akadémia, hogy a Haladás után a játékossal is sikerült megegyezni, így Kiss Tamás sárga-kékbe öltözik. Kiss három évre írt alá, így ő a harmadik nyári szerzeménye Benczés Miklós együttesének.

A Haladás játékosa az első, aki 2000-ben született, s bemutatkozhatott az élvonalban, ráadásul tizenkét bajnokin szerzett góljával sokat segített a vasiaknak a bennmaradás kiharcolásában, mi több, nem kis gólokkal járult hozzá ehhez.

„Rendkívül örömteli és megtisztelő volt a Puskás Akadémia megkeresése, szívesen jöttem a klubhoz. A társak jól fogadtak, úgy vélem, zökkenőmentes lesz a beilleszkedés. Remek közösségbe érkeztem, a szakmai stáb is kiváló, jól felépítettek az edzések. Nagyszerű csapatunk van, amelyben benne vannak a kimagasló eredmények, reméljük, a legjobbat sikerül kihoznunk magunkból és a szezonunkból” – fogalmazott újdonsült együttese honlapján.

Játékosmozgás a PAFC-nál:
Érkezett: Kiss Tamás (Haladás), Ezekiel Henty (nigériai, Videoton, kölcsön után végleg), Szolnoki Roland (Videoton), Polonkai Attila (Csákvár, kölcsönből vissza), Bokros Szilárd (Csákvár, k. v.), Tamás Nándor (Csákvár, k. v.)

Távozók: Polonkai Attila (visszavonult), Vanczák Vilmos (visszavonult), Ezekiel Henty (NK Osijek, horvát, kölcsönbe), Madarász Márk (ZTE FC, kölcsönbe)