Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolásokról tárgyal a Betis és a Real Madrid

Lorenzo Serra és Jose Angel Sanchez találkoztak, hogy tárgyaljanak néhány játékos ügyében a Betis és a Real Madrid kapcsán.

Kép: IBTimes UK

Julen Lopetegui érkezésével átalakulhat valamelyest a Real Madrid kerete a következő szezonban, illetve akadnak páran, akik egyelőre még nem állnak készen arra, hogy a Bernabeuban bizonyítsanak hétről-hétre. Többek között miattuk találkozott a két klub képviselője.

A Mundo Deportivo írta meg, hogy az egyik fő téma a középpályás, Marcos Llorente kölcsönadása volt a zöld-fehérekhez. A középpályásra nagy szüksége lenne majd a sevillai gárdának, ha a nagy értékük, Fabian Ruiz valóban távozik a nyáron – ahogy arról a spanyol sajtóban már utaltak párszor.

És ha már Ruiz szóba került: a fiatal játékos utánpótlás válogatott és történetesen a Real Madrid is szemet vetett rá, így pláne adta magát ez a beszélgetés. Lopetegui jól ismeri a játékát és valószínűleg tudna örülni annak, ha náluk folytatná – Ceballos példáját követve.

A Mundo azt írja, hogy nem csak Llorente neve merült fel a Betishez kerülés kapcsán. Borja Mayoral és Achraf Hakimi szintén oda kerülhet akár, a több játéklehetőség és a fejlődés reményében.