Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Juventus támadót szerződtetne a Milan – sajtóhír

Olaszországból származó értesülések szerint az AC Milan együttese egy korábbi Bianconeri támadóval erősítené meg a keretét. Ugyanakkor a piros-feketék előbb Nikola Kalinictől szabadulnának meg.

Az elmúlt napokban mi is beszámoltunk arról, hogy a Serie A-ban szereplő AC Milan megerősítené a támadószekcióját. A posztra az egyik jelölt a Lazio csatára, Ciro Immobile volt, de a Gazzetta dello Sport szerint más labdarúgó is képben van.

Az olasz napilap cikke alapján a másik jelölt nem más, mint a korábban a Juventusban is megforduló Simone Zaza. A 27 esztendős olasz válogatott csatár jelenleg a Valencia együttesét erősíti, de igencsak esélyes a klubváltása. A jól informáltak ugyanis tudni vélik, hogy Gennaro Gattuso együttese mér meg is egyezett a játékossal, akit négy évre, évi 2,5 millió eurós fizetésért szerződtetnének.

Az üzlet azonban csak és kizárólag akkor valósulhat meg, ha a Milan túl tud adni Nikola Kalinicen. A horvát válogatott csatárért leginkább Spanyolországból vannak érdeklődők a Sevilla és az Atlético Madrid személyében.