Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: a legjobb olasz csatár érkezhet

Azok után, hogy szinte biztossá vált a korábbi Barca-tehetség Alen Halilovic szerződtetése, egy igazi világsztár is érkezhet a napokban a szebb napokat is látott AC Milan támadósorába. A Sky Sports értesülései szerint Ciro Immobile kacérkodik a piros-feketékkel.

Az ifjú horvát támadó közelgő szerződtetése után egy gólerős támadó megszerzése lehet terítéken a San Siroban. Ez a gólerős támadó pedig nem lesz más, mint a kétszeres Serie A gólkirály Ciro Immobile. A Lazio csatára 2016 óta játszik a római csapatban, és bizony egészen 2022-ig rendelkezik szerződéssel klubjával. Ez pedig azt jelenti, hogy a Milannak komoly pénzmagot kell majd megmozgatnia a válogatott gólgépért, ha ki akarja vásáolni élő kontraktusából.

A Calciomercato szerint Gattuso mindenképpen szeretné rábeszélni a milánóiak vezetőségét Immobile megvásárlására, aki állítólag szeretne is szintet lépni, még ha a Milan árnyéka is csak egykori önmagának. A transzfer egyetlen akadálya értseüléseink szerint a Lazio ügyes elnöke, Claudio Lotito lehet, aki 60 millió euró alatt aligha fog tárgyalni a korábban a Juventus-ban, a Dortmundban és a Torinoban is megforduló játékos eladásáról.

FRISSÍTÉS: a Sky szerint a Milan tárgyalói már együtt is ebédeltek Immobile ügynökével, akivel szóban sikerült is a megegyezés.