Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan Jack Wilshere új klubja – hivatalos

Jack Wilshere, az Arsenal saját nevelésű játékosa végleg elhagyta az nevelőegyüttesét, avagy a középpályás szerződése lejárt, így szabadúszóként tárgyalhatott a kérőivel. A 26 esztendős irányító marad a Premier League-ben, sőt azon belül várost sem vált, noha külföldről is akadt kérője.

A 34-szeres angol válogatott labdarúgó  2010-ben 18 esztendősen először kölcsönadásra került, a Bolton mezét ölthette magára, majd rövidesen újra az Arsenal sikereiért dolgozhatott. Az elmúlt tíz évben 198 tétmérkőzésen lépett pályára ágyúsként, a 2016/17-es szezonban azonban kölcsönadta őt a londoni csapat az akkor újonc Bournemouth gárdájának. A mögöttünk álló szezonban újból az Arsenal foglalkoztatta, idő közpen pedig lejárt a szerződése, mely nem került meghosszabbításra, így az Arsenal kénytelen volt ingyen elengedni 20 millió euróra taksált labdarúgóját.

Wilshere külföldi és hazai ajánlatok közül választhatott, komolyabban a Fenerbahce, a Southampton és a West Ham került képbe, végül utóbbi lett a befutó. A felek 2021-ig érvényes szerződést szignóztak, a kalapácsosok pedig be is jelentették a transzfert.

Érkezők: Issa Diop (Toulouse – 25 millió), Lukasz Fabianski (Swansea City – 8 millió), Ryan Fredericks (Fulham – ingyen), Jack Wilshere (Arsenal – ingyen)

Távozók: James Collins (???), Patrick Evra (???)