Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: David Luiz a Serie A-ba készül

A legfrissebb hírek szerint újra elhagyhatja a Chelsea együttesét David Luiz. A brazil védő az utóbbi időben már nem számított kihagyhatatlannak a londoni csapatból, és bár népszerűsége töretlen, produkcióját már egyre több kritika éri. Most a Napoli dobhat mentőövet számára.

David Luiz 2011 januárjában, Carlo Ancelotti kérésére igazolt a Chelsea-hez. Az olasz szakember most pedig Nápolyba hívja a 31 esztendős brazil bekket, akinek még egy szezonra érvényes szerződése van a londoniakkal.

David Luiz egyszer már faképnél hagyta a Chelsea-t, ugyanis 2014 és 2016 között a Paris Saint-Germaint erősítette. Azonban mostani távozása végleges lehet a Stamford Bridge-ről, ugyanis a „Kékek” egyelőre egy süllyedő hajót jelképeznek, ahol még mindig nincs biztos lábakon álló menedzserba csapat élén, miközben a klubtulaj Roman Abramovics külföldről kénytelen irányítani kedvenc játékszerét.

Olasz sajtóértesülések szerint az elkövetkezendő napokban komolyra fordulhatnak a tárgyalások, amelynek a végén a Napoli 20-30 millió eurót fizethet ki a világ egyik legjobb középsővédőjéért.

A Napoli a napokban már több remek átigazolást jelentett már be, melyekről részletek ITT és ITT olvashatók.