Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: késik Alisson bemutatkozása

Az idei év eddigi legfontosabb érkezőjének számít a brazil válogatott kapusának, Alissonnak az érkezése a Liverpool együttesénél. A „Vörösök” számára igazi küldetés volt egy portás leigazolása, ám egyelőre még várat magára a volt Roma-játékos első meccse.

A korábbi években egyre inkább hanyatlott Simon Mignolet formája, majd a belga kapus végül el is vesztette kezdőcsapatbeli helyét Loris Karius-szal szemben. Azonban a német focista sem váltotta meg a világot, és bizonytalankodásai többek között a klub történetének második Bajnokok Ligája-sikerébe is kerültek.

Már korán biztossá vált, hogy Jürgen Klopp menedzsernek egy új emberre van szüksége a kapuban, és az elmúlt héten vált biztossá, hogy ez az új ember a más topcsapatok által is csábítgatott Alisson lesz. A 26 esztendős brazil az előző két szezonban a Romában játszott, és a „Farkasok” bizony meg is kérték az árát: 62,5 millió eurót fizethetett a ’Pool.

Jürgen Klopp azonban egyelőre egy kicsit elkeserítette a rajongókat, ugyanis ahogy az eddigi meccseket, a felkészülésnek még egy további fontos szakaszát is ki fogja hagyni:

„Hosszú éve volt, nem kell kétségbe esni. Már szeretett volna az USA-ban is hozzánk csatlakozni, de ennek nem lett volna sok értelme. Még két meccsünk van a West Ham elleni szezonnyitóig, de most azt mondom, hogy a Napoli ellen már játszani fog Dublinban.”

– részletezte a csapata felkészülését az angolok német mestere.

A Liverpoolnak még négy barátságos meccse van hátra a Premier League augusztus 11-i nyitányáig. ICC drrbik a Manchester City, majd a United ellen. Aztán a már említett írországi mérkőzés a Napolival. És végül a Torinot látják vendégül 7-én az Anfielden.