Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: ismét visszautasították a Barcelona ajánlatát – sajtóhír

Tegnap számoltunk be róla, hogy a Barcelona újabb ajánlatot tett a Chelsea brazil támadójáért, ám a legfrissebb sajtóhírek szerint ezt sem fogadták el Londonban.

Kép: Barca Blaugranes

Legutóbb 65 millió fontot ajánlott Willianért a Barcelona, ám a Chelsea ismét nemet mondott. A Dailystar viszont arról számolt be, hogy várható még újabb ajánlat a katalánok részéről.

Eközben Jose Mourinho is szeretne ismét együtt dolgozni vele, tehát a Manchester United is képben van, ám a Kékek nem szeretnék a PL-en belül, egy rivális csapatnak eladni a brazilt.

A visszautasítások egyik fő indoka állítólag Sarri: a tréner még mindig nem találkozott személyesen Williannal, hiszen a támadó egyelőre a szabadságát tölti – többek között Hazarddal és Courtois-val együtt. A személyes kommunikáció nagyon fontos az olasz szakembernek, aki nem szeret telefonon beszélgetni, pláne nem ilyen lényeges dolgokról. Az ügynek tehát főleg az adhatna lendületet, ha Willian visszatérne a csapathoz és szemtől szembe mondaná el Sarrinak: szeretne Barcelonába költözni. Erre egyébként még ezen a héten sor kerülhet.